Account verwijderen
Je account verwijderen
Dat kan op twee manieren: in de app, of per e-mail. Allebei verwijderen ze het account en de data die eraan gekoppeld zijn.
In de app
Open het menu, tik op Instellingen en daarna op Account verwijderen. Je typt het woord "delete" om te bevestigen. Het account wordt meteen verwijderd en de app logt je uit.
Per e-mail
Mail val@beemyguide.travel vanaf het adres van je account, met als onderwerp "Delete my BeeMyGuide account." (Verwijder mijn BeeMyGuide-account). Ik controleer of het verzoek van de eigenaar van het account komt, verwijder het account en laat je weten wanneer het klaar is, uiterlijk binnen 30 dagen.
Wat er wordt verwijderd
- Je account en je inloggegevens.
- Je e-mailadres en profiel.
- Alles wat aan het account gekoppeld is: instellingen en interesses, luistergeschiedenis, aankopen en passen die op het account staan, de tours die je hebt gemaakt.
Wat er mogelijk bewaard blijft
- Anonieme, samengevoegde data waaruit niemand te herleiden is, zoals tellingen van plekken met weinig of geen content.
- Gegevens die ik om wettelijke, fiscale of beveiligingsredenen moet bewaren.
- Aankopen in de store blijven in je Apple- of Google-account. Zeg een abonnement daar op: Abonnementen in je App Store- of Play Store-account.
Vragen
val@beemyguide.travel
Het
privacybeleid beschrijft wat er wordt verzameld en waarom.